AKP DE LİSTE GERGİNLİGİ DEVAM EDİYOR
AKP Akyazı ilçe teşkilatında liste gerginligi devam ediyor.Teşkilat yoklamalarında çıkan liste ile açıklanan liste arasındaki farklilk nedeni ile AKP de belediye meclis adayı ve İlgenel adayı olamayanlar teşkilata küskün.
Bu nedenle Akyazıda AKP henüz seçim çalışmalarına başlayamadı.Ufak tefek ev gezileri ve Kahvehanelerdeki çay sohbetleri dışında hareket görünmüyor.
AKP yaklaşık bir aydır yaptıgı hiç bir etkinlige (yaptıklarına ne kadar etkinlik denirse) Basın mensuplarını çagırmıyor.
Bunun nedeni ise çalışmaların cılızlıgını gözden kaçırmak oldugunu düşünüyorum.
Onlar haber vermiyor ama yaptıkları çalışmalar bizim kulagımıza geliyor.
Bize gelen haberlerde AKP kurmayları yaptıgı kahve ziyaretlerinde konuşmuyor.Sadece Çay içmeye geldik diyorlarmış.
Gittikleri kahvehanelerde fazla vatandaşın olmadıgı için sırf kalabalık olsun diye bazı Köy ve Mahalle Muhtarlarınında bu toplantılara katılımları saglanıyor.
AKP Akyazı belediye başkanlıgı seçiminde zor günler yaşadıgı aşikar.Çünkü son günlerde çok agrezif davranışlar gösteriyorlar.
Gazetelerde çıkan eleştirilere ve haberlere tepkileri sert oluyor.Akyazıda görev yapan Basın mensupları ile neredeyse irtibatlarını kopardılar.
Akyazıdaki gazetecilere demeç vermek yerine bazı Gazete merkezleri ile anlaşıp Reklam Haber yapma yoluna girdiler.
Bunun nedeni ise seçim bölgesinde yaşadıkları sıkıntıların ortaya çıkmaması yatıyor.
Boş kahveleri,tepki gösteren vatandaşların haber olmaması için bu yolu seçmiş olacaklar.
Bu yol belki seçime kadar kendilerini kurtarır.Fakat bu yola başvuran AKP yi sandıkta kim kurtarır onu Allah bilir.
Bu alanda en çok çalışan Rahmi Aktürk.Aktürk okadar yogun bir tempoyla çalışıyorki ona yetişmek mümkün degil.
MHP kadın kolları her gün 7-8 program hazırlıyor.MHP ilçe teşkilatı ise köy gezilerine aralıksız devam ediyor.
MHP birde Gazete çıkarıdı.yapmış oldugu etkinlikleri duyurmak adına çıkardıgı gazete üçbin adet dagıtılıyor.
AKP nin rakipleri (MHP)Milliyetçi Hareket Partisi ve (SP)Sadet Partisi yaptıgı her etkinligi basınla paylaşıyor.Hatta basın mensupları için araç temini dahi yapıyorlar.
Sakaryada yayınlanan yerel gezetelerde (MHP) Milliyetçi Hareket Partisi ve (SP) Sadet Partisinin boy boy haberleri çıkıyor. AKP den ise neredeyse hiç haber yok.
AKP nin bu tutumu bazen bizleride zor durumda bırakıyor.neden MHP ve SP nin haberleri varda AKP nin yok diye bazı okurlarımız şikayet ediyor.
Vallahi bunda bizim suçumuz yok.Bütün suç etkinlik yapamayan gazetecilerden kaçan AKP yöneticilerinde.etkinlik yaptılar çagırdılarda bizmi gidip haber yapmadık.
Bazen çalışmış oldugum Gazetem Bizim Sakarya Gazetesindende bu soru geliyor bana
Gazeteme gerekil açıklamayı yaptım.çalışmıyorlar,etkinlik yapmıyorlar.bizlerden devamlı uzak duruyorlar aramıyorlar sormuyorlar.
Bu nedenlede AKP hakkında haber yapamıyoruz olsa dükkan sizin dedim.
Onlarda şaşırdı bu duruma.ama gerçek bu.
Yazı Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma
Bu yazı 315 kere okudu
YASAL UYARI: Bu sayfada yayınlanan yazı, yazarın kendine ait görüşleridir. Yazılan yazıdan ve yorumlardan medyabar.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır. Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.