'Kuaförde Bir Gün' AFA'da sahnelendi...

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında AFA'da sahnelenen 'Kuaförde Bir Gün' oyunu tiyatroseverlerin beğenisini kazandı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri, Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen 'Kuaförde Bir Gün' isimli tiyatro gösterimi ile devam etti.

AFA'da sahnelenen ve tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, üç kişinin hayallerini gerçekleştirmek için kalkıştıkları soygunun trajikomik öyküsü ele alındı. İki perdede sahnelenen oyunun sonunda izleyiciler tiyatrocuların performansını ayakta alkışladı.

11 Şub 2016 - 11:13 - Yaşam --- Okunma

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 12.195.732 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.