Büyükşehir'de emeklilik krizi!

Bu haberi yazdırmak için tıklayın..
Bu haberi arkadaşınızda göndermek için tıklayın..
Bu haber hakkında yorum yazmak için tıklayın..
Büyükşehir Belediyesi'nde emekliye ayrımları istenen daire başkanları görevlerini bırakmıyor. İzne ayrılan daire başkanlarının yerine atama yapılamadığı için işler durma noktasında.

Yenihaber Gazetesinin haberine göre Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun daire başkanlarının emekliye ayrılmalarını istemesiyle başlayan gergin hava sürüyor. Daire başkanlarının emekliye ayrılmak yerine izne ayrılmak yerine izne ayrılmayı tercih etmeleri nedeniyle yerlerine atama yapılamadı. Bu nedenle Büyükşehir'de işler kitlendi.
Büyükşehir'de bir süre önce koordinatör kadrosunda görev yapan işçilere verilen liyakat zamları da geri çekildi. Daha önce tasarruf amacıyla Başkan Toçoğlu'nun talimatıyla Daire Başkanları'nın kullandığı arabalar geri alınmış, memurların yemek yardımları ve işçilerin fazla mesaileri kesilmişti.

Haber Tarihi : 03 Temmuz 2009 Cuma
Bu haber 436 kere okudu
YASAL UYARI: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan medyabar.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.
daire beşkanlarından arabaları tasarruf için aldı onu anladık.
kiralık arabalardan birini neden Hüseyin Kama'ya tahsis etti onu anlamadık
hüseyin kama belediye çalışanı mı?
o orabanın kirasını belediye ödemiyor mu?
hasan tahsin @ 04.07.2009 10:28:59
valla itfaiye kaç para alıyor memur kaç para alıyor bir araştırsanız görürsünüz arkadaşlar geriban olana bir diyeceğimiz yok kardeşim ama yatan işçi memurlara demek istedim
benim paramla evine makam aracı ile geçiyor sıkıntı bu arkadaşlar memur arkadaiş kaç para alıyor mesaiye kalmadan mesai alanları kast ettim ama amirler yatarsa işçi memur ne yapsın denetleme yapılmalı
yaşı gelen gitsin
tolga can @ 03.07.2009 21:02:28
Tolga Can arkadaşa şu soruyu soruyorum.Hangi memur 1.400 Tl alıyor ve hangi İşçi 2.000 Tl alıyor bunu bilerek mi yazdınız yoksa atmasyon mu yaptınız.lütfen ciddi ve bilerek yazınız
Salih KARA @ 03.07.2009 16:30:54
Bu haber hakkındaki tüm yorumları okumak için tıklayın..
Online Ziyaretçiler