Adem Hoca Çözüm Süreci ve şehitler için dua etti

ERENLER İlme Hizmet Vakfı Başkanı Adem Şener Hoca Efendi, Eyüp Sultan Meydanı’nda 20 bin hatim, 600 bin Yasin-i Şerif ve birçok okunan sure ve tespihlerin duasını kalabalık bir cemaat eşliğinde yaptı.

Haber Resmi
Haber Resmi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

ERENLER İlme Hizmet Vakfı Başkanı Adem Şener Hoca Efendi, Eyüp Sultan Meydanı?nda 20 bin hatim, 600 bin Yasin-i Şerif ve birçok okunan sure ve tespihlerin duasını kalabalık bir cemaat eşliğinde yaptı.

Çözüm Süreci?nin hayırlısıyla sonuçlanması ve Çanakkale Şehitleri için de dua eden Adem Hoca, kendisinden dua isteyenlerin taleplerini de geri çevirmedi.

Adem Hoca?yı soğuk havaya rağmen cemaati yalnız bırakmadı. Dua programına Sakarya?dan da çok sayıda katılım oldu.

23 Mar 2015 - 19:40 - Güncel --- Okunma

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 11.209.700 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.