112 ekipleri bayramda da nöbetteydi...

Kurban Bayramı nedeniyle 112 ekipleri ve sağlık çalışanları yoğun mesai yaptı.

Hasta ve yaralılara şefkat eli uzatan 112 Acil Servis personeli, Kurban Bayramı'nda da vakalara müdahale edebilmek için zamanla yarıştı.

Kimi zaman trafik kazası veya kurban bayramı nedeniyle kazara kendini kesenler, kimi zaman kuvezde olan bebeklerin nakili için zamanla yarışan 112 ekipleri yoğun mesai harcadı.

Büyük bir özveriyle çalışan 112 ekipleri, bayram tatilinden feragat ederek çalıştı. 112 ekipleri vakalara giderken, trafikte yol vermeyen sürücülerin çok olduğunu ifade ederken, duyarlı olmaları konusunda da uyarılarda bulundular.

05 Eki 2014 - 13:57 - Güncel --- Okunma

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 12.195.732 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.