Sakarya Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yapan Hüseyin bahar'ın annesi Ayşe Bahar vefat etti.Ferizlinin tanınmış isimlerinden olan Halil Bahar'ın da eşi olan 85 yaşındaki Ayşe Bahar bugün ikindi namazına müteakiben Ferizli Gölkent'te bulunan Ahmet Çubukçu Camii'nde kılınacak olan cenaze namasının ardından defnedilecek.
Haber Tarihi : 04 Şubat 2012 Cumartesi
Bu haber 166 kere okudu
UYARI: Kullanıcıların sitede beyan edeceği her türlü fikir ve düşünce tamamen kendi kişisel görüşüdür ve sadece kendisini bağlar. Yorumda yasal sorumluluk yorum yapan kişinin görüşleridir ve yorum yapan kişi yasal sorumludur. Medyabar Multi medya haber hizmetleri yapılan yorumlardan yasal sorumlu değildir. Suç teşkil edecek, hakaret içerikli yorumlar hakkında yorum gönderen muhataplarına dava açılabilmektedir. Yorum şikayet konusu olduğunda ,yazılı talep halinde adli makamlara bu yorumların IP adresleri verilmektedir.
Bu habere yapılan yorumlar
Muhterem kardeşim.
Annenizin vefatını bu gün medya bar okurken öğrendim.Cenazesinde bulunamadığım annenize Allah c.c. tan rahmet, sen ve şahsınızda tüm Bahar ailesine baş saağlığı temennim en halisane duygularımın tezahürüdür. Bu tür acı olaylarınızda her zaman yanınızda olmak isterim. kal saadetle kardeşim. Tekrar başınız sağolsun.
halil müftüoğlu @ 05.02.2012 12:44:43
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü, çok değerli ağabeyimiz Hüseyin Bahar'ın ve tüm ailesinin acısını yürekten paylaşıyorum. Vefat eden sevgili anneleri Ayşe Bahar'a Allah'tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı dilerim.
Yalçın Akaltın @ 04.02.2012 20:40:26
Allah Rahmet Eylesin.Mekanı Cennet olsun inşallah.
www.akyazi.net ailesi
Alaattin ONUR @ 04.02.2012 12:35:05