Hendek Belediyesi Eylül ayı olağan toplantısı, Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda Başkan Ali İnci Başkanlığında yapıldı.
Gündemde bulunan maddeler tek tek görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinden oluşan sözleşmeli mühendis ve tekniker çalıştırılması maddeleri görüşülerek karara bağlanırken, ücret tarifesi ve bütçe, plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. Gündemin son maddesi ise, sel felaketi yaşayan Pakistan'a insani yardım yapılması maddesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Hendek Belediyesi olarak Pakistan'a, acil ihtiyaçlar temin edilerek gönderilecek.
Haber Tarihi : 03 Eylül 2010 Cuma
Bu haber 9 kere okudu
UYARI: Kullanıcıların sitede beyan edeceği her türlü fikir ve düşünce tamamen kendi kişisel görüşüdür ve sadece kendisini bağlar. Yorumda yasal sorumluluk yorum yapan kişinin görüşleridir ve yorum yapan kişi yasal sorumludur. Medyabar Multi medya haber hizmetleri yapılan yorumlardan yasal sorumlu değildir. Suç teşkil edecek, hakaret içerikli yorumlar hakkında yorum gönderen muhataplarına dava açılabilmektedir. Yorum şikayet konusu olduğunda ,yazılı talep halinde adli makamlara bu yorumların IP adresleri verilmektedir.
Bu habere yapılan yorumlar