Çarkta kavga: 9 yaralı
Çark Caddesinde dün akşam bir köpeğin bir işyerinin önüne pislemesiyle başlayan tartışma kavgaya dönüşünce 9 kişi yaralandı
Olay, Çark Caddesi'nde dün gece saat 21,00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir vatandaşa ait köpeğin bir işyerinin önüne pislemesi üzerine esnaf ve vatandaşların karşılıklı küfürleşmesiyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü.
Şüpheliler M.K., E.M.G. tartıştıkları Y.K., ED., Ö.D.,T.K., M.T., M.Ç. ve M.K. ile tekme tokat kavga etti.
Çıkan olaylarda, Y.K., E.D., Y.K., ED., Ö.D.,T.K., M.T., M.Ç. M.K. yaralandı. Bölgede bulunan polisler ile çevik kuvvet ekibinin müdahale etmesiyle yatıştırılan olaylar sonrasında yaralılar kaldırıldıkları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Adapazarı Toyatosa Travmatoloi ve İlkyardım Hastanesinde tedavi altına alındı. Tedavileri tamamlanan taraflar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Haber Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe
Bu haber 1440 kere okudu
YASAL UYARI: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşleridir. Yazılan yorumlardan medyabar.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.
Adapazarı artık çığrından çıktı teksasa döndü burası dur diyen yok önüne gelen ateş ediyor birbini vuruyor herkes adaletini kendi sağlamaya çalışıyor acilen buna bir çözüm bulmak gerek
musatafa özcan @ 30.07.2010 18:03:26