Üç başkandan açılım ziyareti!

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile birlikte Romanlar Derneği'ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Orhan Tanyel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Toçoğlu, dernek ziyaretinin ardından Küpçüler Mahallesi'nde de incelemelerde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyarette romanların isteklerini de dinleyen Başkan Zeki Toçoğlu, havaların açması ile birlikte mahallede asfalt ve altyapı çalışması gerçekleştireceklerini ifade etti. Küpçüler'deki incelemesinin ardından Erenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde, Büyükşehir sınırları içerisindeki ilçelerden gelen roman temsilcilerle buluşan Başkan Toçoğlu ve beraberindekiler, yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdiler. Burada yaptığı konuşmada, romanların sorunlarına değinen Başkan Zeki Toçoğlu, romanlara yönelik hiçbir ayrımcılığın kabul edilemez olduğunu ifade etti.
Bu şehirde roman vatandaşlarla ve diğer etnik unsurlarla birlikte yaşadıklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, "Roman vatandaşlarımızla bu zamana kadar hep birlikte olduk. Fakat önceki iktidarlar döneminde romanlarımız hep göz ardı edildi. Maalesef unutulmuşlardı. Şimdi Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın önderliğinde, hükümetimiz, roman vatandaşlarımızın sorunlarına el atıyor. Biz de roman vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hangi etnik kökenden gelirse gelsin, bu şehri, bu ülkeyi seven herkes bu ülkenin de bu şehrin de asli unsurudur. Bizim kitabımızda ayrımcılık yazmaz. Hiçbir ayrımcılığı kabul etmiyoruz" diye konuştu.
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise romanların her zaman yanında olduklarını belirterek, ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.
Hendek'te yaşayan romanların sorunlarına çözüm getirdiklerini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise, romanlara yönelik yaptıkları konutları örnek gösterdi. Romanlar adına bir konuşma yapan Sakarya Romanlar Derneği Başkanı Orhan Tanyel ise gösterdikleri ilgiden dolayı başkanlara teşekkür etti. Gerçekleştirilen toplantıda, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Pazar günü yapacağı romanlarla buluşma toplantısı da gündeme geldi. Romanlar Dernek Başkanı Orhan Tanyel, İstanbul'da gerçekleştirilecek toplantıya kalabalık bir şekilde gidecekleri söyledi.



Haber Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma
Bu haber 251 kere okudu
UYARI: Kullanıcıların sitede beyan edeceği her türlü fikir ve düşünce tamamen kendi kişisel görüşüdür ve sadece kendisini bağlar. Yorumda yasal sorumluluk yorum yapan kişinin görüşleridir ve yorum yapan kişi yasal sorumludur. Medyabar Multi medya haber hizmetleri yapılan yorumlardan yasal sorumlu değildir. Suç teşkil edecek, hakaret içerikli yorumlar hakkında yorum gönderen muhataplarına dava açılabilmektedir. Yorum şikayet konusu olduğunda ,yazılı talep halinde adli makamlara bu yorumların IP adresleri verilmektedir.

Bu habere yapılan yorumlar

Ziyaret edilen ilçelerde allahtan Diyarbakır Belediye Başkanı Osman BAYDEMİR gibi bir Belediye Başkanı yok !
Selim ÖZEN @ 12.03.2010 22:50:13
tüm başkanlara okeyde Allah aşkına şu erenler b başkanı cavit öztürkü bu işten ayrı tutun,o ki erenler,küpçüler,sakaryaboyu,yenimahalle romanlarının en gariban olanlarına gücü yetti ve tam kışa girerken,barakalarını başlarına yıktı ve biz zavallı romanlar tüm kış boyunca donduk ve o cavit dene adamı Allaha havale ediyoruz..olma olsun onun yardımı artık çoluk çocuk sayesinde donduk bu kış .
haberci 54 @ 12.03.2010 21:59:34
Ali İnci neyse de, diğer iki başkanın romanların kapısını çaldığını bilen gören olmadı şimdiye kadar. Toçoğlu ve öztürk'ün burnu havada herkesçe bilinir...
emel @ 12.03.2010 19:46:00
Yerel seçimlerden önce romanlarla yapılan pazarlıklarla ilgili açıklama yapın'da gerçek yüzünüzü bu halk görsün,...
mücahit @ 12.03.2010 17:14:58
Online Ziyaretçiler
-
Silkroad Silk, Silkroad Online, Silkroad ESN, Silk