Kocaeli Valisi Sezer'in acı günü

Kocaali Valisi Gökhan Sözer'in yakalandığı Akciğer kanserine yenik düşen Kayınpederi emekli ögretmen Zahit Akyol Adapazarı'nda toprağa verildi.

bilgilere göre Kocaeli Valisi Gökhan Sezer'in kayınpederi olan Sakarya'nın Karasu ve Sapanca ilçelerinde Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra emekli olan emekli öğretmen Zahit Akyol (77) yakalandığı akciğer kanserine yenik düştü.
Kocaeli Valisi Gökhan Sözer'in de kayınpederi olan Akyol'un cenazesi Adapazarı Karaağaçdibi semtinden alınarak, İhsaniye camine getirilerek, burada bir cenaze töreni düzenlendi. Tören öncesinde Kocaeli Valisi Gökhan Sözer'in, taziyeleri kabul ederken, bir hayli üzgün olduğu gözlendi.
Cenaze törenine Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Selahattin Uğurlu, Donanma Komutanı Oramiral Murat Bilgel, Vali Yardımcıları, Daire Müdürleri, Sivil Toplum örgütleri temsilcileri, siyasiler, askerler ve vatandaşlar katıldı. Sakarya İl Müftüsü Sinan Cihan'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından cenaze bir süre omuzlarda cenaze aracına kadar taşındı. Cenaze Hendek Aktefek köyüne götürülerek burada bulunan Aile Kabristanlığında toprağa verildi.



Haber Tarihi : 08 Mart 2010 Pazartesi
Bu haber 345 kere okudu
UYARI: Kullanıcıların sitede beyan edeceği her türlü fikir ve düşünce tamamen kendi kişisel görüşüdür ve sadece kendisini bağlar. Yorumda yasal sorumluluk yorum yapan kişinin görüşleridir ve yorum yapan kişi yasal sorumludur. Medyabar Multi medya haber hizmetleri yapılan yorumlardan yasal sorumlu değildir. Suç teşkil edecek, hakaret içerikli yorumlar hakkında yorum gönderen muhataplarına dava açılabilmektedir. Yorum şikayet konusu olduğunda ,yazılı talep halinde adli makamlara bu yorumların IP adresleri verilmektedir.

Bu habere yapılan yorumlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış.
Online Ziyaretçiler
-
Silkroad Silk, Silkroad Online, Silkroad ESN, Silk