Kutluata'dan destek istedi!

SESOB Başkanı Hasan Alişan, Kocaali'de kongreye katılan MHP Milletvekili Münir Kutluata'ya yaşanan sıkıntılara değinerek, destek istedi. KONGREDEN FOTOĞRAFLAR

Kocaali Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan'ın divan başkanlığında yapıldı.
Bahçem Düğün Salonunda yapılan genel kurula Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Münir Kutluata, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Ortaköy Belediye Başkanı Cemal Angın, birliğe bağlı oda başkanları, kredi kefalet kooperatif başkanları ve çok sayıda esnaf katıldı. İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından başlayan genel kurulda odanın hizmet dönemlerine ait raporları okunarak üyeler tarafından ibra edildi.
Genel Kurulda yeniden aday olduğunu açıklayan mevcut Oda Başkan Ali Yılmaz kısa bir konuşma yaparak, Kocaali'ye ve esnafına hizmet etmekten büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirterek, " Her kesimi kucaklayan birlikteliği esas alan bir yönetim anlayışı ile hizmet ettim. Bu hizmete yeniden devam etmek istiyorum" dedi. Tek adayın olduğu Genel Kurulda SESOB Başkanı Hasan Alişan'da Kocaali Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulu ile 60. genel kurulu tamamladıklarını söyleyerek, " Genel Kurulları bizler bir fırsat olarak görüyoruz, sorunların tartışılacağı yer burasıdır. Esnaflarımızın sıkıntılarını bizlere daha fazla anlatmasını bekliyoruz" dedi.

Sakarya'nın tüm ilçelerinde hizmet vererek para kazanmaya çalışan esnafların sorunlarını dinlediklerini söyleyen Alişan, " Geyve, Hendek, Karasu, Taraklı, Ferizli ve birçok ilçemizde esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz. Ekonomi anlamında genel olsa da bölgesel olarak yaşanan bir takım sorunlarda var. Bunları dile getirerek çözüm bulma gayreti içindeyiz" dedi. Herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmesinin gerektiğini söyleyen Alişan, " Çiftçi hasadının parasını hakkıyla alırsa, fındıkçı zarar etmezse, işçide memurda para olursa esnaf ve sanatkârlarımızda kaliteli hizmet sunarak, iş yapmaya çalışır" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata ise yaptığı son konuşmada, SSK ve vergi prim borçlarını yeniden yapılandırma taksitlerinin düzenli ödenmemesi neticesinde taksitlendirmenin bozulmasına dikkat çekerek, " Biz bu yasayı hazırlanırken, bazı eksikliklerin olduğunu üstüne basa basa mecliste ifade ettik. Ama bakın ki bu nasıl bir yasa, insanları daha da zor durumda bıraktı" diye konuştu. Esnaf ve Sanatkârların öneminden bahseden Kutluata, üreten, iş imkânı sağlayarak sanatkâr olan kesimin mutlaka korunması ve desteklenmesi gerektiğini kaydetti.
Konuşmaların sona ermesi ile odaya hizmet eden esnaf ve sanatkarlar teşekkür plaketi takdim edildi. 319 üyesi bulunan Kocaali Esnaf ve Sanatkârlar Odasının başlayan seçimlerinde ise mevcut Başkan Ali Yılmaz yeniden başkanlığa seçildi
Yönetim Kurulu: Mustafa Alemdar, Zeki Konyalı, Reşat Tank, Ziya Altay, Yakup Durmuşkaya ve İsmail Demir.
Denetim Kurulu: Rıza Ürkmez, Yusuf Kırçiçek ve İsmail Kalfa.



Haber Tarihi : 06 Mart 2010 Cumartesi
Bu haber 100 kere okudu
UYARI: Kullanıcıların sitede beyan edeceği her türlü fikir ve düşünce tamamen kendi kişisel görüşüdür ve sadece kendisini bağlar. Yorumda yasal sorumluluk yorum yapan kişinin görüşleridir ve yorum yapan kişi yasal sorumludur. Medyabar Multi medya haber hizmetleri yapılan yorumlardan yasal sorumlu değildir. Suç teşkil edecek, hakaret içerikli yorumlar hakkında yorum gönderen muhataplarına dava açılabilmektedir. Yorum şikayet konusu olduğunda ,yazılı talep halinde adli makamlara bu yorumların IP adresleri verilmektedir.

Bu habere yapılan yorumlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış.
Online Ziyaretçiler
-
Silkroad Silk, Silkroad Online, Silkroad ESN, Silk