Geyve Dereköy'de sivrisinek isyanı

Geyve'nin Dereköy Mahallesi'nde Baraj Gölü rehabilite edilmeyince, bölge sivrisinek istilasına uğradı.

Geyve'nin Dereköy Mahallesi'nde bulunan Baraj Gölü rehabilite edilmeyince mahalleyi sivrisinekler istila etti.

Dereköy Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar yerleşim alanına kadar genişleyen baraj su toplama alanı üzerindeki sinek toplanmaları sebebiyle isyan etti.

Çevresel kirlilik ve ilgisizlik göl yatağını sivrisinek cennetine çevirmiş durumda. Bölge halkı sivrisinekler ısırmalarından dolayı mağdur durumda.

Köy halkı sağlık yönünden tehdit altında olduğunu kaydederek, gerekli tedbirlerin alınmasını ve sivrisinekle mücadele edilmesi yönünde çağrı yaptı.

Vatandaşlar, özellikle çevre kirliliğine bağlı olarak sivrisineklerin üreme dönemlerinde müdahale edilmesini, baraj su toplama alanının kurumuş ağaçlardan temizlenmesini ve rehabilite edilmesini istedi.

geyve.com

25 Ağu 2016 - 11:42 - Sizden Gelenler --- Okunma

Son bir ayda medyabar.com sitesinde 11.209.700 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Medyabar Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Medyabar hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Medyabar editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Medyabar değil haberi geçen ajanstır.